Bli volontär i integrationsprojektet!

För alla som tänkt tanken att de vill göra något för integrationen – här kommer ett gyllene tillfälle!

Vi behöver volontärer i vårt integrationsprojekt som vi driver tillsammans med Norrmalms stadsdel. Anmäl dig till vår intresselista för volontärer så får du inbjudningar när det vankas aktiviteter.

Det kan vara att hjälpa till på en workshop, hänga med på skollovsaktiviteter, besöka skolor eller boenden för nyanlända eller hjälpa till i marknadsföringen av projektet. Om du dessutom kan arabiska, dari, tigrinja eller swahili får du jättegärna bistå med tolkhjälp!

Du binder inte upp dig för någonting, du kan vara med bara en kväll i stan eller hänga på en återkommande aktivitet. Du kan också komma med egna förslag på aktiviteter. Anmäl dig till sandra@central.kfum.se så får du mail när något är på gång.

Alla är välkomna och man behöver inga förkunskaper. För de som vill veta mer kommer ett informationsmöte att hållas i november eller så kan man kontakta Sandra.

Läs mer om integrationsprojektet här: https://central.kfum.se/kfum-central-skriver-trearigt-avtal-med-stadsdelen-for-okad-integration/

Vår verksamhet

Skärgårdsläger

Skärgårdsläger

Basket

Basket

Gymnastik

Gymnastik

Träningscenter

Träningscenter

Barn- & ungdomskör

Barn- & ungdomskör

Musik & kör

Musik & kör

Internationellt

Internationellt

Seniorer

Seniorer

Hyra lokal

Hyra lokal

IKC

IKC

KFUM Central
  • Rosengatan 1,111 40 Stockholm
  • 08-120 114 00
  • info@central.kfum.se
Prenumerera

Sociala Medier