Emma Axelsson

Emma har själv varit en liten banan och började spela basket i Central redan 2006. För cirka fem år sedan klev Emma in på vårt kansli och hon gjorde det med besked. Från dag ett har hon gett sin själ till Central basket och gjort enorm skillnad för vår verksamhet. Vi skulle aldrig vara där vi är idag om det inte var för Emma. Victor sa en gång: “Ingen Emma, inget Central Basket” och det ligger något i det.

Uppskattningsvis har Emma tränat närmre 400 barn och ungdomar, varje vecka, i fyra år. Hon har coachat i vått och torrt och varit drivande i lägerverksamheter, klubbaktiviteter och inte minst en trygghet och en stöttepelare för alla barn och ungdomarna i vår förening. Alla känner Emma och alla älskar Emma.

Varje lördagsmorgon har hon drillat små kids på KFUM för att sedan fortsätta genom hela helgen, med olika aktiviteter kopplade till klubben. Att säga att hon har varit ovärderlig och en av de största skillnaderna i vår förvandling till vad Central Basket är idag är ett understatement. Utan henne hade vi inte haft den barn- och ungdomsverksamhet vi har idag.

Ett av hennes allra mest uppskattade bidrag till klubben är utvecklingen av vår Bananakidsverksamhet. Under hennes ledning har verksamheten vuxit från knappt 20 barn i veckan till över 140, vilket är imponerande. Och tack vare hennes fantastiska introduktion till världens roligaste sport väljer nästan alla småbananer att gå vidare i föreningen.

Emma har också varit en mentor och förebild för många unga coacher som antingen haft henne som coach själva eller varit en av hennes traineer. Det är hennes kombination av personliga egenskaper och ledaregenskaper som gör henne helt unik. Det finns inte så många Emmor.

Nu har Emma valt att gå vidare till nya utmaningar och vi önskar henne all lycka och framgång. Vi kan bara gratulera hennes nya arbetsgivare och säga att hon kommer att bli lika saknad av oss som ovärderlig för dem. Och när du känner att saknaden efter dina små och stora bananer blir för stor kan du ta en liten dos av detta.

 cid:image002.jpg@01D3DE16.21E0E530

Emma, tack för att du är du och tack för allt du gjort för KFUM Central Basket.

BANANA HUJ!

/Svante Bengtsson, ordförande KFUM Central Basket

Vår verksamhet

Skärgårdsläger

Skärgårdsläger

Basket

Basket

Gymnastik

Gymnastik

Träningscenter

Träningscenter

Barn- & ungdomskör

Barn- & ungdomskör

Musik & kör

Musik & kör

Internationellt

Internationellt

Seniorer

Seniorer

Hyra lokal

Hyra lokal

IKC

IKC

KFUM Central
  • Rosengatan 1,111 40 Stockholm
  • 08-120 114 00
  • info@central.kfum.se
Prenumerera

Sociala Medier