Hälsning från ordförande

Efter en mycket intensiv vår och en hösttermin som rivstartade med en intensiv styrelsekonferens kan jag bara konstatera, jag har förmånen att vara ordförande för en kunnig och entusiastisk styrelse.

Vi skall fortsätta att vara ute hos våra medlemsföreningar, både för att berätta vad styrelsen arbetar med, men framförallt att ge medlemsföreningarna en möjlighet att informera om sina verksamheter.

Naturligtvis är det mycket fokus på IKC och hotel Giò eftersom det är två mycket stora framtidssatsningar. Men det pågår också väldigt mycket annat, både inom KFUM Central och ute i våra medlemsföreningar.

Det jag tycker är särskilt kul är att ungdomsforum blivit en viktig och etablerad del av KFUM Central. Vi har nu ett forum för att ge unga inflytande och möjlighet att påverka och utveckla KFUM Central för framtiden.

KFUM Central mår bra, vi har en mycket professionell organisation som levererar kvalitet i allt de gör. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till vår fantastiska personal på kansliet som gör ett fantastiskt arbete.

Michael Lagerkvist, ordförande KFUM Central

Vår verksamhet

Skärgårdsläger

Skärgårdsläger

Basket

Basket

Gymnastik

Gymnastik

Träningscenter

Träningscenter

Barn- & ungdomskör

Barn- & ungdomskör

Musik & kör

Musik & kör

Internationellt

Internationellt

Seniorer

Seniorer

IKC

IKC

Ungdomsforum

Ungdomsforum

KFUM Central
  • Rosengatan 1,111 40 Stockholm
  • 08-120 114 00
  • info@kfumcentral.se
Prenumerera

Sociala Medier