Vi söker kommunikatör

Vi söker en kommunikatör med webb- och sociala medieransvar till KFUM Central & Kom Hotel

Vill du jobba med ungdomsförening och hotell samtidigt? Är du en praktiker som kan formulera och bildsätta sociala medierinlägg och organisera en hemsida, men även driver egna projekt och gillar människor? Om du vill jobba på en arbetsplats som gör skillnad ska du komma till oss. Vi söker en kommunikatör för tillsvidareanställning.

Vi erbjuder Sveriges förmodligen mest omväxlande jobb. Vi är en värdegrundsstyrd arbetsplats i kraftig utveckling med engagerade kollegor och lika spännande som viktiga projekt. Kommunikationsavdelningen arbetar för två verksamheter, ungdomsföreningen KFUM Central och hotellet Best Western Kom Hotel. Inom den närmsta tiden kommer dessutom ytterligare en hotellverksamhet starta, samt att arbete pågår för att få bygga ett idrotts- och kulturcenter i centrala Stockholm.

Jobbet som kommunikatör innebär att kommunicera med medlemmar, gäster, kunder och kollegor i alla våra kanaler. Dessutom ansvarar du för att utveckla våra webbsidor och sociala medierkanaler själv och tillsammans med externa byråer. Du ansvarar för att hotellets säljkampanjer kommer ut samt kommunicerar allt från årsmöten och hotellrenoveringar till träningstider och integrationsprojekt. Du besvarar även recensioner och frågor från hotellgäster i sociala medier. Du är en stor del av en liten kommunikationsavdelning där det finns gott om utrymme för att testa sina idéer och att arbeta självständigt under ansvar.

Vi söker dig som gillar människor och sociala medier och som kan kommunicera på både papper och pixlar. Du är en engagerad och kreativ praktiker som kan driva egna projekt. Du är också en person som trivs och kan strukturera i en arbetssituation där arbetsuppgifterna är varierande och många bollar kommer flygande i luften samtidigt.

 

Vad ska du kunna:

– Du har ett par års arbetslivserfarenhet av kommunikation på webb och sociala medier

– Du kan kommunicera professionellt i skrift på svenska och engelska.

– Du kan arbeta självständigt och driva projekt.

– Du kan ett eller flera webbpubliceringsverktyg, helst WordPress.

– Du har grundläggande kunskaper i Photoshop eller InDesign

 

Dessutom meriterande om du

– har kunskap om analys i Google Analytics och Facebook Business Manager

– har arbetat i ideell sektor eller är intresserad av ungdomar och idéburen verksamhet

– har erfarenhet av hotell eller annan servicenäring, kundtjänst el. liknande

– filmar och fotar till husbehov.

 

Vi erbjuder

– Fri tillgång till vårt gym – två våningar och nyrenoverat!

– Kompetensutveckling i form av utbildning.

Friskvårdsbidrag.

– En sjysst arbetsplats där vi vill att alla ska trivas och må bra.

 

Tjänsten är heltid tillsvidare med start omgående. Placering i våra lokaler på Döbelnsgatan i centrala Stockholm. Arbetsplatsen har kollektivavtal och tillämpar provanställning på 6 mån. 

Du är välkommen med din ansökan senast den 25/1 men gärna tidigare då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka din ansökan till corinna@komhotel.se. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Kommunikationsansvarig Corinna Björk corinna@komhotel.se eller 0702-851892.

 

KFUM Central är en ideell förening med cirka 3000 medlemmar i verksamheter som basket, gymnastik, lägergårdsverksamhet, musik och träning. Föreningen äger också Best Western Kom Hotel, ett hotell i centrala Stockholm med 143 rum och en konferensavdelning. I föreningens verksamhet finns också integrationsprojekt, gym, internationellt arbete, café och idrottshallar.

Vår verksamhet

Skärgårdsläger

Skärgårdsläger

Basket

Basket

Gymnastik

Gymnastik

Träningscenter

Träningscenter

Barn- & ungdomskör

Barn- & ungdomskör

Musik & kör

Musik & kör

Internationellt

Internationellt

Seniorer

Seniorer

Hyra lokal

Hyra lokal

IKC

IKC

KFUM Central
  • Rosengatan 1,111 40 Stockholm
  • 08-120 114 00
  • info@central.kfum.se
Prenumerera

Sociala Medier