Julmys på Fest i Advent

Den 3 december hölls traditionsenligt Fest i Advent på KFUM Central. Ett femtiotal personer, mestadels barnfamiljer, njöt av tomtegröt, glögg och hembakade lussekatter.

KFUM Centrals Barn- och Ungdomskörer sjöng vackra julsånger i ett stämningsfullt Luciatåg, det fanns tomtejakt med paketutdelning, pyssel och fiskdamm för de små och försäljning och lotter med fina vinster. Dessutom var det filmvisning och information om Zambiaprojektet School Foundation.

Fest i Advent arrangeras av KFUM Central inom ramen för det internationella arbetet. KFUM Centrals Zambiagrupp har under ett flertal år valt att stödja elevers skolgång i Livingstone, elever som är knutna till YWCA Livingstone och det lokala fotbollslaget där. Fest i Advent är en viktig inkomstkälla för detta projekt som är ett samarbete direkt mellan KFUM Central och YWCA Livingstone.

Stort tack till alla som på olika sätt bidragit med gåvor och insatser, förutom att det blev en mycket trevlig och lyckad kväll samlade vi in cirka 7000 kr som kommer att göra stor skillnad för barn som inte får annan möjlighet till skolutbildning!

Läs mer om School Foundation på central.kfum.se/inter-nationellt-arbete/safespaces

 

Vår verksamhet

Skärgårdsläger

Skärgårdsläger

Basket

Basket

Gymnastik

Gymnastik

Träningscenter

Träningscenter

Barn- & ungdomskör

Barn- & ungdomskör

Musik & kör

Musik & kör

Internationellt

Internationellt

Seniorer

Seniorer

IKC

IKC

Ungdomsforum

Ungdomsforum

KFUM Central
  • Rosengatan 1,111 40 Stockholm
  • 08-120 114 00
  • info@kfumcentral.se
Prenumerera

Sociala Medier