Kom Hotel startar nytt hotell!

Vkan nu berätta en fantastisk nyhet – Vi startar ett nytt hotell! Allt för att öka och långsiktigt säkra finansieringen av föreningens verksamheter och projekt. Säg hej till Hagahuset, här öppnar vi våren 2020. Läs pressreleasen nedan!

Den ideella föreningen KFUM Central investerar för framtidens unga. Sedan 1978 har KFUM Central drivit Kom Hotel på Döbelnsgatan – nu öppnar vi ytterligare ett hotell för att säkra föreningens inkomster i framtiden. Det nya hotellet står klart för gäster under våren 2020.

Idag står det klart att KFUM Centrals hotell Kom Hotel tecknar ett längre avtal med fastighetsbolaget Fabege om att hyra Hagahuset i Solna. Hotellet ska bli fyrstjärnigt och rymma hotellrum och restaurang, sociala ytor, arbetsplatser och long stay-lägenheter.

Hagahuset ligger vid porten till Hagaparken, på Råsundavägen 1. Hagahuset är byggt på 50-talet och har en unik tidstypisk karaktär som fastighetsägaren Fabege nu varsamt ska förvandla från kontor till hotellverksamhet. Det nya hotellet beräknas öppna under våren 2020. Avsikten är att hotellet ska anslutas till Best Western.

– Hagahusets närhet till de intensivt expanderande områdena kring Solna station och Hagastaden är ett mycket attraktivt läge för hotelletablering. Detta är en oslagbar möjlighet för oss att utöka vår hotellverksamhet för att säkra våra framtida intäkter till föreningen, säger Henrik Feldhusen, ordförande Kom Hotel.

– I Hagahuset finns unika möjligheter att skapa ett attraktivt koncept och vi är mycket glada över att det blir en idéburen verksamhet som KFUM Central och deras Kom Hotel som förädlar denna pärla, säger Klaus Hansen Vikström, Vice VD och affärsutvecklingschef på Fabege.

KFUM Central är en ideell förening med säte på Norrmalm. Föreningen har 3000 medlemmar i alla åldrar som framför allt verkar inom idrott, musik och läger. Vi satsar just nu stort på olika ungdoms- och integrationsprojekt och vill därför utöka den kommersiella verksamheten.

 

 

Vår verksamhet

Skärgårdsläger

Skärgårdsläger

Basket

Basket

Gymnastik

Gymnastik

Träningscenter

Träningscenter

Barn- & ungdomskör

Barn- & ungdomskör

Musik & kör

Musik & kör

Internationellt

Internationellt

Seniorer

Seniorer

Hyra lokal

Hyra lokal

IKC

IKC

KFUM Central
  • Rosengatan 1,111 40 Stockholm
  • 08-120 114 00
  • info@central.kfum.se
Prenumerera

Sociala Medier