Ledarskapsutbildning på KFUM Central – öppet för alla unga

Lördagen den 8e december hålls en utbildning för dig som är mellan 14-25 år på KFUM Central. Utbildningen är till för dig som vill vara med och skapa en bättre stadsdel, få verktyg i hur du som ung kan vara med och påverka men även för dig som vill utvecklas som person. Dessutom är ledarskap något som är önskvärt både i privat- och arbetsliv.

Som ung och vuxen i dagens samhälle kan det vara viktigt att finna ett sammanhang utanför skolans- och hemmets väggar. Det är inte alltid enkelt att veta vart man ska börja, kan vända sig eller vart möjligheterna finns. Under denna dagen kommer tre ledare från KFUM Central att berätta om föreningen men också om ledarskap och hur den kan stärka din personliga utveckling.

Dagen (kl. 12-16) innehåller dels en introduktion och beskrivning av vad KFUM är och vad står för men också ledarskap och hur du som ung kan ha nytta utav det. Vi kommer både att diskutera tillsammans i grupper men också tänka självständigt. Detta är ett ypperligt tillfälle både för dig som är medlem och för dig som inte är det, att lära sig om KFUM, utveckla ditt ledarskap men också att träffa nya människor. Lunch kommer att serveras under dagen för alla som deltar.

Maila, sms:a, ring eller skriv på FB om du vill komma! Inga förkunskaper krävs, bara ett glatt humör.

Ansvarig för utbildningen är Elsa Åkenes Waerngren, projektledare för utredningen kring segregation på KFUM Central. Anmälan och mer info kan du få på elsa@central.kfum.se, 0700 90 26 92.

Vår verksamhet

Skärgårdsläger

Skärgårdsläger

Basket

Basket

Gymnastik

Gymnastik

Träningscenter

Träningscenter

Barn- & ungdomskör

Barn- & ungdomskör

Musik & kör

Musik & kör

Internationellt

Internationellt

Seniorer

Seniorer

Hyra lokal

Hyra lokal

IKC

IKC

KFUM Central
  • Rosengatan 1,111 40 Stockholm
  • 08-120 114 00
  • info@central.kfum.se
Prenumerera

Sociala Medier