Sköna Dar 2018!

Årets Sköna Dar läger på vackra Ingarö är nu över, och vi tackar ödmjukast för ytterligare en sommar med grymma ledare, fantastiskt väder och peppade deltagare från Stockholms (och världens) alla hörn!

Vi på KFUM Ängsholmen konstaterar att även denna sommars skärgårdsläger gjort succé, med drygt 500 besökare totalt detta år och 23 olika grupper som besökt daglägret under 4 veckor. Som förening och i linje med vår värdegrund är vi stolta över att ha bidragit med naturliga mötesplatser och gemenskaper som överskrider ekonomiska och kulturella gränser. Deltagarna fick prova på allt från fiske, klättring, kanot och segling – många för allra första gången. Nytt för i år är samarbetet med KFUM Centrals nya hälso-och integrationsprojekt, vilket resulterade i att nyanlända barn från Norrmalm fick möjlighet att upptäcka glädjen med lägerverksamhet och skärgårdsliv.
 
Vi ser fram emot att utveckla detta samarbete ytterligare, och hoppas kunna nå ut och inspirera ännu fler barn och ungdomar framöver!

Vår verksamhet

Skärgårdsläger

Skärgårdsläger

Basket

Basket

Gymnastik

Gymnastik

Träningscenter

Träningscenter

Barn- & ungdomskör

Barn- & ungdomskör

Musik & kör

Musik & kör

Internationellt

Internationellt

Seniorer

Seniorer

Hyra lokal

Hyra lokal

IKC

IKC

KFUM Central
  • Rosengatan 1,111 40 Stockholm
  • 08-120 114 00
  • info@central.kfum.se
Prenumerera

Sociala Medier