Vill du representera din förening på Ungdomsforum 2019?

Förra året i Ukraina blev återigen en succé och nu är det dags igen. Det här året kommer Ungdomsforum att hållas i London 31e juli – 4e augusti.

Bakgrund

Ungdomsforum startade 2017 med en resa till Manchester och Lake Side där ungefär 15-20 personer pratade om KFUM Central och om KFUM i andra länder. Syftet med Ungdomsforum är helt enkelt att KFUM Central vill se till att ungdomar kommer till tals. Vad är viktigt för ER och vad vill NI med framtidens KFUM Central? Vi ses tillsammans ungefär varannan månad, umgås och snackar.

En gång per år gör vi tillsammans en resa för att lära av varann och ha kul. Inför resan skickar ofta Centrals styrelse med ett antal frågor eller punkter som de önskar hjälp med att få svar på. Det kan röra sig om allt ifrån att inreda ett hotellrum till att lösa kluriga frågor om miljö, det diskuterar vi tillsammans och lämnar in svaren när vi är tillbaka från resan. Under resorna ingår såklart också samarbetsövningar, fysisk aktivitet och spontana aktiviteter.

2018 åkte ett nytt gäng (även några som var med 2017) till Kiev i Ukraina. Upplägget var likadant men i Ukraina umgicks vi väldigt mycket med KFUM-föreningar från Vitryssland och Ukraina. 2019 åker vi till London eftersom det samtidigt är en enorm fest för att fira YMCA 175 år tillsammans med 5000 andra ungdomar från hela världen.

KFUM Central har fått en inbjudan av YMCA Europe, YMCA England & Wales som anordnar festen. Kalaset är mellan 4e augusti till den 8e augusti och Ungdomsforum mellan 31e juli till 4e augusti.

Om ni vill vara med på både Ungdomsforum och festen fyller ni i detta i formuläret, festen kommer att vara helt kostnadsfri för dig som är med under Ungdomsforum. Vi ser fram emot att göra en här resan tillsammans med er och till ett grymt minne för er alla Centralare!

När: 31e juli – 4e augusti

Var: London

Pris: Gratis för dig som är med i Ungdomsforum

Anmälan här>>

Tags: ,

Vår verksamhet

Skärgårdsläger

Skärgårdsläger

Basket

Basket

Gymnastik

Gymnastik

Träningscenter

Träningscenter

Barn- & ungdomskör

Barn- & ungdomskör

Musik & kör

Musik & kör

Internationellt

Internationellt

Seniorer

Seniorer

Hyra lokal

Hyra lokal

IKC

IKC

KFUM Central
  • Rosengatan 1,111 40 Stockholm
  • 08-120 114 00
  • info@central.kfum.se
Prenumerera

Sociala Medier